onsdag 9. juli 2008

Hello, Norway!

Hallo igjen der hjemme! Dere trodde vel bloggen hadde sviktet dere nå? Neiiiiidaaaa. Det er bare det at det går rimelig i ett her på Rockridge hehe.. Eller, det vil si - vi har mye fritid, men den brukes i et deilig svømmebasseng med stupebrett etc., i Zip-line, på wakeboard, på stranda, beachvolleybanen, kafeen, basketbanen, fotballbanen, kajakker.. Ja, som dere skjønner er det rimelig mye å gjør her, og jeg har ikke nevnt alt enda, for å si det mildt!

Første kvelden vi kom her (søndag kveld, eller formiddag var det jo), tok det helt av. Crewet her stod å tok oss i mot til høy musikk og høy partyfaktor! "HELTANE FRA SØRLANDET" ble kjapt en slager å synge, for å si det sånn.. (Supporterrop for de som ikke visste det...).

Kort oppsummert første kveld: Bading, bli kjent med stedet - Middag - Aktiviteter/leker, "Club", "Cabine Time" og mer aktiviteter. Den første kvelden var rimelig heftig for slitne nordmenn!

Det vi og har merket er at vi er midt i en slags kulturkræsj. Alt er litt anderledes her ift. hvordan ting gjøres og hvordan.. ja, i det hele tatt ble de fleste av oss tatt litt på senga over hvor anderledes Canadierene er! Men, dagene har gått og vi blir mer og mer vant til det!

Frem til nå har alle oss fått vært i Zip-Line minst 1 gang hver. Det er rimelig artig for å si det mildt.. :)

En dag her på Rockridge ser sånn ca. sånn her ut:
Frokost 0930
Aktivitet 10:30-11
Fritid 11-13
Lunsj 13
Aktivitet 13:45
Fritid 1430-1830
Middag 1830
Club 2000
Cabine Time 2100
Aktivitet 2200-->

Osv..

Det er mye gøy, noe kan være litt for barnslig - men som vi sier: vi går inn for å ha det gøy uansett! I gårkveld hadde vi "Carnival". Da kunne gruppene (gruppene = husene vi sover i) samle inn poeng på forskjellige gøyale stasjoner. Fikk de X-antall kunne de gjøre noe kødd med lederne. Colin, Simen, Juan-Erik,  Lars-Petter og Ole-Tom ble dyttet i bassenget. Simen, Birgitte, Juan-Erik m.f ble stylet på håret med alle verdens farger, og noen ble kledd ut... Ble mye gøye bilder for å si det sånn.!

Ellers er det bare å si at maten er helt fantastisk her... Hvem sa at lunsj er brødmat? Lunsj her til nå: Taco, hamburger... :) Vi lier det. Ellers har vi fått Egg & Bacon til frokost, Pølser med stekte poteter etc.. Og selvfølgelig Cereals eller hvordan det staves! Vi spiser så det ljomer!

Og leirstedet er F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Kommer bilder for å si det sånn! Og været? VARMT, SOL (av og til skyer, men passer ofte fint hehe). Solbrent? Spør Vegard! :) (mor til vegard, det går fin altså!)

Ellers har vi truffet på Steffen, Hans Christian og Henrik som jobber her. Utrolig gøy å møte dem igjen, og de henger en del med oss - men de har a lot to do!

Sorry at det ikke er noen bilder her akkurat nå. Har ikka hatt tid til blogg før nå, men skal prøver å oppdatere oftere, og ikke minst få inn bilder!:)

Nå er det snart tid for neste del av programmet her! See ya!

-Simen

7 kommentarer:

Dag sa...

Hei Simen og dere andre!
Ser ut som dere har noen fantastiske dager på Campen! Du må hilse Mats, regner med at han er full av opplevelser og tom for penger...?
Mvh, Dag (far til Mats V.)

Anonym sa...

Hello Canada!
Så gøy å høre fra dere igjen.
Å være på Rockridge høres utrolig morro ut, ikke en kjedelig stund.
Dere får brukt litt mer av engelskkunskapene nå som dere er sammen med canadierene, og det er kjempe bra. Dere kommer vel hjem med engelske ord og utrykk, som vi gamle ikke skjønner en ting av.

Savner deg Jan Thomas, men det er godt dere har det såååå fantastisk at dere snaut tenker på familien.

Ha en forsatt kjempe fin tur.
Gleder meg til der kommer hjem.
Hilsen mor til Jan Thomas

Anonym sa...

drit vitti... mye som blir sagt "mildt sagt..." bare kjør på simen!! gi oss alle mulige saftige beskrivelser og opplysninger! sava... leste at frokosten starta 09.30. FOR ET STED! GENIALT! :D

Kos dere masse!
Hanne H

Anonym sa...

Hei Simen og resten av banden!
Dette er moro! Gøy å lese! Litt av et sted! Og med "heltane fra sørlandet" er hele greia bankers! Dessuten er Myggen tilbake i Start igjen! Henrik H: Gratla med dagen!

Anonym sa...

Hei alle sammen
Det ser ut til at alt er perfekt hos dere. Simen er kjempegod i bloggen. Vi sjekker hver dag!
Kos dere videre. Hils spesielt til Mikkel og gratuler Henrik med dagen
Eyvind & Annette ( Mamma og pappa til Mikkel )

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN, HENRIK! Det blir litt av en feiring med så mange i bursdagen ... Ha en ekstra flott dag! Du er den aller beste! Herlig å lese at dere har det så bra på alle måter. Dere er noen solide representanter fra Sørrlannet ... Pass godt på lederne deres. De er gull verdt. Bursdagshilsen m/STOR klem fra mamma & pappa til Henrik

Anonym sa...

henkman!!! gratulerer med dagen! håper du fikk sms-en!