søndag 6. juli 2008

Dag 5 - Tivoli!



Himmel å hav å fort tia går! Det var klart for "surprise" og alle fikk beskjed om å ta med seg èn plastikkpose til søppelplukking, og stikkord for resten av dagen var å tjene andre. Det hele viste seg å være en dårlig spøk fra oss ledere, men søppelplukking ble det, bare for å la dem tro at vi virkelig skulle det.. :) Plutselig stod vi utenfor tivoliet og da ble stemningen plutselig noen hakk bedre!

Været var så som så. Litt regn av og til gjorde at det var minimalt, om en ingen kø i det hele tatt - så det var egentlig himla greit. En gjenganger er at spøkelseshuset var "humaaangouuus" (uttrykk som blir mye brukt blant flere :) ) skummelt.. Bare å spør tre av lederene som ærlig innrømte at de rett og slett synes det var helt pyton.

Berg-o-dalbaner, boder og masse annet ble prøvd av oss norske, før det bar tilbake til kirka for Pizza fra Pizza Hut. Så var det tid for litt pakking, før vi hadde et kjempe flott møte kl 22 med lovsang og litt vitnesbyrd. Det er utrolig å merke hvor god stemning det er i gjengen!
Et bilde som har gitt mye latter, rollercoaster var ikke Else-Maries favoritt..


Om et par timer drar vi mot Rockridge Canyon og selve høydaren på turen. Egentlig skulle vi tro det var vanskelig å oppnå noen ny høydar nå som det har vært heilt rått - men ryktene sier at det blir helt amazing!

Så, smør dere med tålmodighet, ikke sikkert bloggen blir oppdatert på et par dager!

Bilder fra Tivoli osv. kommer ut litt senere - typisk nok får ikke bloggeren fri fra pakking og vasking... Hørt på makan? :)

Simen

9 kommentarer:

Linda sa...

Hei Broderen ^^,

Åhhhh, så kult tivoli!! Skulle ønske jeg var der :p hihi..
Håper du har det greit da :)
6 Juli som er i dag (emm..litt vanskelig tid osv..) Ja i dag 6.Juli sykkla jeg til sømstranda og hjem igjen! Hadde vært der med Amanda & Kristine. Og senere i dag skal jeg i dyreparken med Sofie ^^,
Vell, Jeg håper du har det bra!

Hilsen Badegal Julie <3
(Lillesøstra til Mathias)

Anonym sa...

Hei Ole, og alle dere andre!
Høres ut som dere har det kjeeeempebra,og at dere gjør mye sprøtt og gøy!! Skjønner at lederne
deres er supre!Gøy at du ringte!
I dag drar vi til Justøya, etter masse vasking og pakking! Heldig for deg at du slapp unna....
Ha det fortsatt veldig bra! Vi gleder oss til å høre mere. Tenker masse på dere!Hilsen fam. Gaare

Anonym sa...

Heia Martin og alle dere andre.

Skjønner dere har det helt konge. Vi følger med hver dag og det er en fantastisk jobb den/dere gjør som har ansvar for denne bloggen.
Gøy å se bildene av deg, Martin. Tydelig at du storkoser deg. Hadde vært gøy å høre stemmen din å.....det finnes vel en telefon...
Ser du har shoppet mye!! Det tærer hardt på pengene.... Ha det gøy i Rockridge Canyon også og kos dere godt alle sammen. En flott gjeng ser det ut til og noen fantastiske ledere.
En stoooor klem fra

mamma og pappa

Anonym sa...

Hei Ida Christine, Ingeborg, Margitte, Elin, Rebekka og alle dere andre!

Så flott bilde av dere i dag. Vi følger med flere ganger om dagen på denne bloggen og gleder oss stort over alle de fine opplevelsene dere får. Vi tipper at Rockridge sammen med masse andre ungdommer vil virkelig sette fart i engelsken deres;)

Hilsen Lilly og Jan Ole (mamma og pappa til Ida Christine)

Anonym sa...

Hei Rebecca og alle sammen! Kjempeflott å se hvor gøy dere har det. Ønsker dere god tur til Rockridge Canyon.
Rebecca: husk å bruke opp telefonkortet før du drar hjem...
Hilsen Anne Mette og Torfinn (mor og far til Rebecca)

Anonym sa...

Hei Vegard og Steffen og alle dere andre. Ser ut som dere storkoser dere der nede.Vi maa inn aa sjekke siden hver dag ; kjempe bra side. Takk til deg Simen.Hilsen mamma og pappa som slakkeren paa stranda i Nice.

annette sa...

Hei Marthe og Preben

Kult at vi kan se på bilde underveis. Vi var på Ose med Bjarne og Anita i helga. hadde med katta. Mamma lurer på hva dere begge har brukt 1533 kr på he he.
Kos dere videre. Vi gleder oss til dere kommer hjem.

Hilsen Annette og Karl

Linda sa...

Hei Broderen Again :D

Jaaa, Jeg fortelte jo om 6.juli!
Det var kjempe gøy der med sofie!
Hun tok storslegga 3-5 ganger, husker ikke helt. Jeg turte ikke :/
Jeg tok tekoppene i mens :D
Ingen andre sto i kø på tekoppene så jeg tok den alene, og fikk ekstra mye fart 8) Etterpå gikk jeg i spøkelsehuset, men uten Sofie, hun tørte ikke. Jeg sa til henne at det ikke var skummelt så hun var med, hun syntes ikke det var skummelt heller! så vi tok den 2 ganger!! Den andre ganga skremte mannen oss 3 ganger ;D Det var kjempe gøy! Så var det kø til og komme inn til det stedet vi skulle se forestillinga til Kaptein sabeltann. Vi sto helt bakerst, men vi snek oss frammover ;) (I kø) Så møtte vi Steffen & en kompis. Han på din alder... Forestillinga begynte kl 23.00 og sluttet kl 00.30 8) DIGG.
Mer forteller jeg da du kommer hjem.. Eller jeg sier jo hva som skjer de andre dagene ! Hehe :) Jeg syntes det er gøy og skrive her, det har du vell sett :P
I dag (7.Juli) Har jeg bare sett på tv -.- (Regndag)

Ps: Hilser fra Kristian (Far til Kristoffer & Karoline Åmot)

Hilsen Sangsjterna JULIE
(Lillesøstra til Mathias P)

Anonym sa...

Hei Emil!
Ser ut til at dere har det flott. Glad for at kortet ditt virker. Skriver litt i en hotmail hvis du får låne maskinen og gå inn å lese. Ha det fortsatt fint.
Hilsen til alle fra Ellen og Morten.