lørdag 5. juli 2008

Dag 4 (4, juli) - Grousse Mountain, eller?


Bilder fra dagen i dag: http://loftet.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album01

I dag våknet vi opp til et skummelt vær. Skulle det begynne å regne? Tordne? Eller var det "lure-vær" ? Vel, vi blei ikke lurt, for det begynte å regne! Derfor var jubelen stor når Simen fikk æren av å fortelle alle at de kunne legge vekk alt regntøy og alt de hadde pakket til fjellturen, for vi skulle shoppe istedet!

That's right! Vi flyttet siste shoppingdag til i dag. Og shopping ble det. MILDT sagt. Så, dere der hjemme, det blir brød og vann her fremover, men vi overlever................. ;) Nei, sabla gøy hadde vi det! På shoppingsenteret var det stor jubel over hvilke type butikker som fantes. Endelig florerte det i skate- og surfebutikker, og andre etterspurte.. Det gikk unna!

Etter shopping var det tid for pool party! Der hadde venner av Colin gjort klar pølser, chips, snacks, iskald brus osv. Helt fantastisk! Det ble mye gøy i bassenget, bare ta en titt :) Det var forøvrig opphold mens vi badet, det passet fint :)

Gårsdagens møte var forøvrig veldig fint. Lovsang og vitnesbyrd i en koselig atmosfære var godt å ha etter en lang dag! I kveld blir det nytt møte med litt lovsang og en andakt.

I morgen er det SURPRISE SURPRISE!! Så stikk innom bloggen eitar kvart for å sjå ka mi har funnit på!

Kan legge til at i dette sekund sa en av gutta: "Seriøst å bra denne turen her er!" Og det er den virkelig, vi har det knallers!

Notiser fra dagen:

- Standard uttrykk: "Hæææ, kan æ ha brukt så mye penger?"
- Standard uttrykk: "...nei det kan æ umulig ha gjort"... he-he...
- Flere gutter ble så glad for beskjed om shoppingdag i stedet for fjelltur, at de bare måtte få gi en klem til Simen, budbringeren.

Vi har for det meste idag vært splittet hele gjengen utenom i Pool Party'et, så de veldig morsomme historiene blir ikke å finne her i dag, foreløpig :)

-Simen

5 kommentarer:

Linda sa...

Heihei Broderen :]

Fint at dere har det bra! Dette er faktisk en kul side :p skal prøve og nesten skrive vær dag!
hehe. Ha det greit da. I går pynta meg og Sofie kaka mi med sånn kake farger. Gjett hvordan kaka så ut til slutt! Ikke det rene kunstverket! hehe. Vell, skal opp og ta et kakestykke nå, fra i går. >:] haha. neida. Ha det koselig!

Hilsen din kjendis Julie!
(Lillesøstra til Mathias P på krykkan)

Team Canada sa...

Hei Linda! Skal hilse så mye til deg fra Mathias! Nå ligger han og Kristoffer i rommet der vi sover og skal til å legge seg. De leste just alle beskjedene du hadde skrevet! Kristoffer hilser masse tilbake! Kult at du skriver på bloggen vår!

Gratulerer med dagen på etterskudd!

Hilsen Simen, Mathias og Kristoffer :)

Linda sa...

Takk, og igjen kjempe gøy og følge med dere! Takknemlig for Kristoffers og dere andres hjelp til Mathias. :)
Unner dere virkelig denne kjempe flotte turen med flotte mennesker.
Du er flink til og få det til Simen :)
Hilsen Linda (Mor til Mathias P)

Linda sa...

Heihei Broderen again ;p

Takk for at dere gratulerte meg ;)
Har dere kjøpt noe fint da? 8)
Sov godt da hønsa :P

Hilsen den sonmmerkledde JULIE!

(Lillesøstra til Mathias P)

Skal hilse fra Mammma Mathias, Kristoffer, Karoline & Anne Siri.

Anonym sa...

Hei alle shopping gale!
Jeg skulle gjerne vært der å shoppet sammen med dere. Hvordan står det til med bankkortene er de godt varme?
Bare ring pappa å be han sette inn mer penger. det går bra,men ikke si at jeg har sagt det hi, hi. Vi her hjemme har hatt en strålende dag på Hamresanden. Denne bloggen er bare så bra, er inne hver dag for å se hvordan dere har det. Jan Thomas hvorfor spiser du på hvert eneste bilde? Maten over der kan umulig være bedre enn min.
Tusen takk til deg Simen som bruker mye tid på tekst og bilder for at vi her hjemme skal få følgt med på hva dere opplever.

Hei å hå fra mor til Jan Thomas