fredag 4. juli 2008

Day 3 - Let's go shopping!


Sjekk ut bildegalleriet vårt for dagens bilder!

http://loftet.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album01

__________________________________________________________

Om overskriften er på engelsk, frykt ikke - språket har ikke manipulert oss helt til å bruke det her enda :)

Ny dag, nye muligheter! Vi våknet til shoppingvær (overskyet, grei temp og null regn hele dagen!). Buss til "kaia?!" og "Seabus" over til Downtown! Der delte vi oss opp i gruppene. Noen valgte å gå via Chinatown etc. for en liten ekstra happening, mens resten gikk rett i shoppingmodus! Med kart over gode shoppingsteder la vi i vei. Det hele gikk fint! Alle kom tilbake, alle holdt sammen slik de skulle og det var i hele tatt en vellykket dag! Den ble avsluttet på "The Spaghetti Factory" hvor vi fikk servert forrett, middag (spaghetti) og dessert (is!). Nå er vi tilbake i kirka og gjør klart for møte kl. 22 med lovsang og litt deling fra liv og bibel. Det er godt å vite at Gud hele tiden er med oss, og at han har lagt ting så godt tilrette for oss. Han æ virkelig god:)

Dagens notiser:

- Vi utførte FLASH MOB på vei hjem fra middagen! For de som ikke vet hva det er, er det noe helt utrolig morsomt... Kort forklaring: Store grupper gjør helt absurde ting midt i store folkemengder helt uten forvarsel. Vi gikk oppover gaten og hadde avtalt at Simen skulle rope ut "WATCH OUT!!!!" veeeldig høyt, og plutselig skulle alle sette seg ned på huk og "hjemme seg" som at man nesten ble truffet av noe som kom ovenfra. haha! Det var knallgøy, og kan anbefales! hehe, fine ansiktsutrykk på canadierene rundt oss :)
SE FILM NEDERST I ARTIKKELEN :) :) :)

- Jentene som tok turen via chinatown var ikke heeeelt fornøyd.. :) I etterkant kom det frem at det i det hele tatt var litt skummelt.. Men mye moro i etterkant og god latter mens de fortalte har det blitt!

- Krykkegutten del 3: Mathias har tilbrakt dagen i rullestol, noe som nok gjorde veldig godt for armene og selvfølgelig beinet! Mye labbing på shopping.. Kristoffer gjorde en heltvanvittig bra innsats med å trille, assistert av og til av andre når han ble sliten. Helt utrolig bra!

- Gutta som skal ha Simen, Ole-T og Juan som ledere på sin hytte kjøpte alle lik caps, så nå er alle like kule ;) Bilde kommer senere!

- Har skjedd masse mer gøyalt, men akkurat her og nå blei det sabla vanskelig å huske alt det andre.

Gøy å se at dere er innom å leser bloggen! Kommentarene deres blir lest av mange her, de som vil får låne Simens PC for å skjekke både mail og andre ting. Kommentarer til ungene deres blir vist til dem det gjelder.

I morgen er det Grousse Mountain og Pool Party!

Simen

Film fra Flashmob'n vi hadde, trykk play!

5 kommentarer:

Anonym sa...

home sweet home. Så godt å se at dere nyter å være "hjemme" i Colin-land. Gøy med denne siden.

Solveig (Colins kone)

Anonym sa...

Hei Rebecca og alle sammen!
Godt å se at dere har det gøy. Artig med bildene. Venter spent på flere...
Kos dere!

Hilsen Torfinn (Rebeccas pappa)

Anonym sa...

Hei Martin og alle turdeltagere

Vi følger med hver dag på hva som skjer. Morsomt å lese og å se bildene. Skjønner dere opplever mye, finner på mange sprø ting og har det gøy.

Hilsen Lisbeth (mamman til Martin)

Linda sa...

Hei Broderen :]

Fint og se at dere har det fint. I dag har jeg bursdag!! Du har vell ikke glemt det? XD
hehe.. Blir ikke like mye lyd her i selskapet uten deg da tror jeg :]
men jeg håper du har det fint sellom!
Morsomt og se deg på bilder!
Hei til Karoline, Anne Siri & Kristoffer igjen) :)

haha, det er så gøy og skrive på denne siden XD

Hilsen 12`åringa Julie

Gaver til meg i dag <3<3 mohaha!! Neida hehe..

Enda en gang Fra den kule jenta Julie (Lillesøstra til Mathias P, på krykkene)

Anonym sa...

Hilsen til dere fra fjellheimen! Vi skjønner at det er stas å være på tur. Porsjonene (Spagettifabrikken)så skikkelig bigge ut. Capsene er jo rene sjekketrikset ... Stay cool - pay cash! Henrik - vi konstaterer at du ser bra ut! Hilsen de gamle hjemme v/pappa Jan (og fortsatt onkel til Simen).