torsdag 3. juli 2008

Day 2 - Ambleside Park!


FØR DU LESER HVA SOM HAR SKJEDD I DAG TO, CHECK THIS OUT!:
Vi har opprettet et fotoalbum på nettet med bilder fra turen! Det æ fryktelig tungvint å legge til bilder i bloggen.. Så, sjekk først innom bloggen - så vil det alltid være link til bilder fra dagene! :)

BILDER FRA DAGEN: http://loftet.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album01



Vi har akkurat kommet hjem fra strandtur i et fantastisk vær! Etter dusjing og frokost på quisten tok vi turen til busstoppet. Der ble nok bussjåføren lettere nervøs når 47 stk sto håpefulle og ventet. Vi måtte skaffe enda en buss, siden en flokk med 20 unger skulle inn på samme buss, he-he.

Vel fremme fant vi oss en kremplass på gresset hvor det ble tid til fotball, volley, soling, bading og masse gøy. Innimellom tok noen turen opp i en gate hvor det var flere butikker der det gikk an å kjøpe lunsj i blant annet.

Tilbake i kirka ble det servert Taco fra Colins far og søster. Derretter bar det ned i svømmehallen for mer lek&moro (for å si det mildt :)).

Dagens notiser:
- Eller denne er fra gårsdagen da. Preben, Vegard, Martin, Simon, Daniel og Ole-Tom ble angrepet av fulle folk med pærekasting. Det tok helt av! Nesten ihvertfall. Simon fikk en midt i fua, hehe, men overlevde. De synes det var gøy.
- Krykkegutten Mathias begynner å bli bedre, men jaa han begynner vel å gå litt lei av krykkene! Så mor, han er med godt mot og har det bra ;D
- Iselin, Katrine, Kine, Marthe og Isabell synes det er veldig strenge bussjåfører her. De entret bussen samtidig som de latet som de hadde psykiske problemer, og sjåføren "klikket fullstendig" ifølge jentene(!!!!!!!!). Vi andre er HELT, HELT HELT enig i at da er selvfølgelig alllleeeeeee bussjåfører teite...................................... hehe:)
- Simen sov lite første natt, og stod opp kl 0500. Han trodde han var smart og gikk ut ytterdøren en tur for noe frisk luft. Selvfølgelig var det smekklås på døra, og der ble han stående med kun Ipod'en (og tøy da... oh!). Heldigvis kom det noen reddende engler og åpnet etter ca. 15-20 min, he-he.. TAKK KATRINE OG MARTHE!

( Obs ting i bloggen kan være litt overdrevet så ikke ta heilt av der hjemme ;) )

-Simen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle ønske jeg kunne være sammen med dere, det ser ut som dere har det konge! Men istedet får jeg sitter her på jobb og kose meg! Lurt med nettalbum, simen!

Anonym sa...

Hei alle sammen.
Så heldige dere er... vi gleder oss med dere.. ser dere har sommer, det har vi også fått her...
men, dere ser litt "trøtte" ut??
Kos dere masse, vi følger dere videre i bloggen, vi er imponert.
Hilsen fra Lillian og Hallvard
Foreldre til Thomas S.

Anonym sa...

Hallo Canadianere!
For et opplegg! Det ser lovende ut ... Er det mulig med en seniortur neste år ...? Alt godt til dere fra oss i gamlelandet!

annette sa...

Knall blogg Simen. Kjempe gøy å følge med dere.Ser bare helt fantastisk ut. Du får hilse Marthe og Preben.Blir gøy å følge dere videre. Kos dere masse.
mvh
Annette (mor til marthe og preben(

Anonym sa...

Se kegen! Ser ut til at dere har det konge. kjempegøy med bloggen Simen slik at vi kan følge med. Er selv i hemsedal. Mye bra bilder, men er litt skuffa over mange spinkle gutter fra Søm. Eneste med muskler er jo Roar, og han er jo ikke akkurat noen ungdom. Kos dere videre, men tren litt også. Hilsen fra morten, far til esel.