onsdag 2. juli 2008

Vi har ankommet Hillside Baptist Church!

Hei!

Vi er trygt fremme i kirka etter noen rimelig lange timers reise! Her har vi rukket å spist kveldsmat servert av søster og far til Colin. Alle er ved godt mot, men trøtte! I skrivende stund er klokka 19:38 her i Canada, og 04:38 i Norge.. De fleste har ikke sovet noen ting.. Akkurat NÅ går de fleste en tur ute, mens noen foretrekker søvn :)

Flyreisen og alt har godt som smurt, sett bort i fra no småpirk underveis. Alle har fått med bagasje og alt! Vel fremme i Vancouver møtte pulje 1 og 2 på hverandre for første gang. Derretter fikk vi beskjed fra bussjåføren vår at det hadde vært "Policeaccident" på brua mot North Vancouver der vi bor, samt en mindre ulykke på en tilsvarende vei. Han momlet noe om at det kunne ta 4 timer å komme seg til kirka, eller som han sa til Simen "I'really don't know how to get to North Vancouver now, ha-ha-ha-ha" med god, grom canadisk latter... Vel, på et underligvis slapp vi unna all køen, bare en sakte gåendes kø på en kort stripe før det bar mot kirka. DEILIG! Det var nemlig minst 80 grader inni bussen :)!

Ellers er været i dag knallfint med litt over 20 grader. Morgendagen skal forhåpentligvis bli brukt i solskinn på stranda!

Noen små notiser: Mathias (krykkegutten) har overlevd reisen på fortreffelig måte! Else Marie mistet nesten bagasjen sin inn i "bombroom" på kjevik etter at hun etterlot den midt på gulvet, til stor latter fra oss andre. Ryktene sier at det koster 25 norske kroner for burger på McDonalds (flere jubler her..). SÅnn ellers har det skjedd mye gøy, og stemninga blant gjengen er helt super!

Bilder fra turen frem til nå:




















Simen

13 kommentarer:

Dag sa...

Helt supre sider Simen... :-)

Mvh, Dag (far til Mats).

PS! Hadde fått en adresse av Mats uten den siste t'en i loftet og da kom jeg ikke inn, men prøvde med t og da gikk det bra :-)

Anonym sa...

Dette er kjempeflott Simen! Skal bli flott å følge dere på denne siden! Så bra at alt gikk fintmed både folk og bagasje! Ha en god dag og kos dere på stranda i morgen! Her er det også endelig strandvær.
Hilsen Ingun (mor til Henrik)

Anonym sa...

Ser ut til at dere ligger ann til å få en fantastisk tur med masse opplevelser og morro! Vi er med i bønn!

Team Canada sa...

Hei! Flott dere liker siden! Akkurat nå er kl 05:20 her og himmelen er blå og det kan se ut som det blir flott strandvær. Etter mange mange mange timer i reise og null søvn skulle man tro det var lett å sove lenge her, men så feil tok ihvertfall jeg! he-he. Alle ligger å purker å sover mens jeg rett og slett gav opp. Ha en fin dag hjemme:)

PS: Bildene fra gårsdagen er kun fra kjevikgruppen!

Simen

Anonym sa...

Hei Canadianere! Da er dere på plass i Vancouver, og alt har så langt gått bra! Vi ønsker opplevelsesrike dager og gleder oss til å "være med" via denne flotte bloggen!!
Hilsen Jan (onkel til Simen!)

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Kjempe blogg dere! Knall jobb Simen, godt initiativ. Håper dere storkoser dere! Kom selv nettopp hjem fra USA, flott tur.

Gi lille bror en stoor klem fra meg da Simen, haha.

Hanne

Anonym sa...

Veldig bra blogg, Simen:) Er stadig inne for å sjekke oppdateringer. Kos dere, og ha det riktig fint alle sammen!
Hilsen Lilly (mor til Ida Christine)

Erling sa...

Kjekt å lese at alt har gått bra. Nå blir fruen beroliget og jeg skal sette mobilen min på lydløs om natta slik at hun ikke blir vekket av SMS-er og blir liggende våken med all slags moderlige tanker slik som i natt....

Skal bli spennende å følge med videre.
Hilsen far til Christer og Simon.

Anonym sa...

FLOTTE SIDER !!!

Det skal bli gøy å følge med!!

START VANT 3-2 OVER MOSS I CUPEN,-
ETTER Å HA LEDET 3-0 ETTER 13 MIN.!!!

Ha det flott!!

Mvh. Kristian (far til Karoline og Kristoffer.)

Anonym sa...

Hei alle
Jeg skulle ønske at jeg var der.
Flott blogg, gøy og følge med hvordan dere har det.
Kos dere masse,bruk mye penger, kom hjem med mye fint og en flott brunfarge.

klem til alle fra mor til Jan Thomas!

NB! Jan Thomas det hadde vært hyggelig om du ringte en dag

Anonym sa...

Hei Simen og alle dere andre! Har fulgt med dere i tankene hele veien og håper dere har kommet dere etter den lange reisen og fått litt søvn. Be Colin sjekke mobilen, og gi meg tilbakemelding om han ikke har fått en meld i dag ang overføring av penger til Emil som ikke fikk kortet sitt til å funke. Dere skal vel shoppe i morgen og trenger litt gryn. Ha det fint og hils! Kjempeflott Simen. Vi kommer til å følge med. Ha det supert!
Hilsen Ellen (Mor til Emil)

Anonym sa...

Hei mathias!

Gøy å følge med dere. Flotte bilder. Mathias: Håper du kan kaste krykkene om kort tid. Det må du selv finne ut av. feel free.

MVH linda

Anonym sa...

Hei mathias!

Gøy å følge med dere. Flotte bilder. Mathias: Håper du kan kaste krykkene om kort tid. Det må du selv finne ut av. feel free.

MVH linda